fredag 23 maj 2008

Stolt & evigt tacksam!

Denna vecka har vår lilla prinsessa varit så tapper. Varje morgon har jag fått väcka henne för att hon ska hinna bli klar för att kunna åka in till stan med Tony. Pigg & glad har hon gjort sig i ordning och med vällingflaskan i handen gått ut till bilen. Vid påklädningen har jag förklarat för Agnes vad som kommer hända under dagen & som Ni kan utläsa av konversationen nedan så har lillan haft ett hektiskt schema i veckan.
S- Mamma ska åka till skolan nu & du ska åka med pappa i bilen.
Agens nickar.
S- Du ska vara hos gammelmoster Kerstin på f.m. & leka med dockorna
Agnes nickar & ler.
S- Sedan kommer farmor och hämtar dig, så åker Ni Saaben hem till farmor
Agnes tittar på mig med sina stor bruna ögon...och ler!
S- Sen när pappa slutar jobbet så kommer han och hämtar dig, ni åker hem och äter middag
Agnes tittar efter pappa....
S- Sen kommer mamma hem!
Agnes ger mig en slängpuss & går ut genom dörren....
Jag har världens bästa dotter. Inte ett pip eller gnäll när vi har lämnat, hon har bara vinkat och sagt "da"(hejdå). Jag är så stolt över min lilla tjej som bara finner sig i situationen och oerhört tacksam till Kerstin, farmor & mormor som denna vecka har ställt upp och tagit hand om vår juvel. Hon är så nöjd, trygg & glad då Ni har pysslat om henne.

"Kosläppet-08"

Lördagen den 17 maj trotsade Agnes tillsammans med pappa & farmor det regniga vädret för att titta på årets höjdpunkt...i alla fall för kossorna. Nu var det dags för dem att springa ut i det "fria" och lämna ladans tråkiga vardag. Grindarna hann knappt öppna innan kossorna var i full färd ut i hagen. Agnes hann dock somna på farmors axel innan grindarna öppnades men vaknade till med ett ryck då de stora kossorna stormade ut.