söndag 17 februari 2008

Uppdatering...

Här kommer en uppdatering på vad Agnes har pysslat med de senaste veckorna, hon har bl.a. hunnit fira sin 1-årsdag, varit till akuten och träffat farbror doktorn, flyttat och det är p.g.a. det sistnämnda som jag inte har skrivit på ett tag för jag har inte haft tillgång till internet. Men här kommer lite bilder på det som hänt....
Redan dagen efter sjukhusvistelsen var Agnes mycket bättre då morfar kom förbi på besök.

Agnes firadande varade en hel vecka men när sista kalaset skulle bli av blev Agens jättedålig, här sitter hon i Mickes knä (syrrans pojkvän) & myser.

Just då mormor & morfar kom för att gratulera Agnes blev vi tvugna att åka in till akuten för Agnes bara spydde & sov. Min familj fick äta tårta utan födelsedagsbarnet....mormor hann dock ge sin present till Agnes-en Skrållan docka!

Från Skåne kom det ett stort paket från pappas kompis Erika som hade skickat en så gosig vovve till Agnes. Här sitter Agnes & vovven Ludde & tittar på film.

Min vän Christel från Östersund var på genomresa i Uppsala & vi hann ta en lunch med henne, hon hade med sig en present till Agnes " en sjungande bok" som Agnes verkligen älskar - favvoleksaken just nu!

Barnkalas är ju självskrivet då man fyller 1 år gammal, så på Agnes födelsedag kom Pontus, Molly & Malte för att fira Agnes. På bilden ser ni Pontus med sin mamma Katja. Agnes testar sin födelsdagspresent som hon fick av farmor.

Äta tårta själv på sin stora dag är ett måste, det började så fint....

...och så här såg det ut efter en stund! Agnes provar sin nya pulka som hon fått av pappa.