söndag 26 augusti 2007

Första cykelturen!

Nu på e.m. har Agnes åkt cykel för första gången. Jag tror att hon tyckte det var helt okej att sitta i "stolen" ända till hjälmen skulle på. Då blev det gallskrik, men så fort det började rulla tystnade hon. Hon såg bra liten ut i den "stora" sitsen men satt så rakt & stadigt hela tiden. Vi fick stanna ett par gånger på väg ned till stan för att rätta till hjälmen som hade åkt ner. Trots att det är storlek xxs så är den för stor.

Besök hela dan!

I lördags var vi & köpte en ny vagn till Agnes & en cykelsits med hjälm, så nu ska vi snart ut & cykla! På eftermiddagen kom mormor & morfar på besök. Agnes tyckte de var jättekul trots att tröttheten började närma sig. Hon satt länge & myste i moffas knä tills mommo lockade över Agnes till sig med en bok. Lillan älskar då man sitter & läser med henne. Strax efter de lämnat oss kom Kent & Carina på besök, vi tog en liten promenad tillsammans så Agnes fick sova en liten stund. Därefter var det full fart på henne igen!

Lördagsbus & mys!

Agnes vill gärna vara med & smaka på allt som finns på frukostbordet. Här har hon fått tag på russinpaketet. Då pappa försöker ta bort paketet blir hon mindre glad, men fäster snart blicken på något nytt som hon kan greppa. Sedan blir det tidningsläsning!

Lite bus med pappa i soffan .....& sedan lite mys!