torsdag 26 juli 2007

Grillkväll hos Ekman!

Efter vår shoppingrunda i går på "Kupolen" åkte Kent & Carina vidare. Vi blev så lägligt hembjudna till familjen Ekman som har sin stuga strax utanför Borlänge. Pappa Tony & pappa Andreas är kompisar sedan skoltiden. Agnes tyckte det var så kul att få träffa Märtha som är nyss fyllda två år. Märtha är så go med Agnes, hon pussar & kramar henne hela tiden. I går kände hon ett extra ansvar för Agnes då de lekte på filten. Det var så gulligt att se dem, Märtha som talade om för Agnes vad hon fick och inte fick göra & Agnes som bara bubblar av ljud & glädjetjut. Märtha har även en lillasyster, Vera, som bara är en månad gammal.

Coola tjejen!

Här ser Ni Agnes läsa tidningen tillsammans med Tonys morbror Kent. Han & hans fru Carina kom & hälsade på oss i stugan. Jätteskoj att Ni ville komma tycker vi! Agnes blev såklart ompysslad hela tiden vilket både hon & vi uppskattade. På onsdagen kom Carina på den mest perfekta aktiviteten, nämligen att åka till Kupolen i Borlänge(ett stort köpcentrum). Karlarna protesterade inte så vi fick hela fyra timmar i detta köpcentrum. Agens var väldigt aktiv i shoppandet emellanåt, men var tvungen att sussa lite ibland. Här nedan ser ni Agnes prova "solbrillor", trots att de var ett par storlekar förstora så lyckades de sitta kvar hyfsat på den lilla näsan. Jag tror hon kände sig ganska cool, i alla fall ger bilderna det intrycket.

Vi avslutade hela shoppingrundan med en glass. Då Agnes såg oss fyra sitta med varsin glass blev hon helt hysterisk. Hon skulle smaka till varje pris. Som bilden visar blev hon inte utan glass, tur att pappa är så givmild!!!