torsdag 22 november 2007

Uppdatering

Snart är Agnes 1o månader & hon har fullt upp med att upptäcka världen på alla möjliga sätt. Hon är en ganska medveten och vaken tjej som inte missar någoting. Nuförtiden kan man inte stoppa in en liten stackars ostbåge i munnen förrän hon är där framför fötterna på en och ska smaka, och vad gör man....ger henne en ostbåge såklart(hände senast idag). Agnes gillar att sitta & leka med sina leksaker långa stunder, det ser så mysigt ut då hon sitter & "snackar " med sin docka Lisa! Hon sover fortfarande väldigt bra på nätterna, så bra att hon får både mamma & pappa att ligga på varsin kant de nätter hon sover mellan oss(själv ligger hon antingen som ett X, d.v.s ut med både armar och ben, annars ligger hon längs med huvudändan. Med andra ord lyckas denna lilla varelse uppta större delen av vår dubbelsäng...hmmm!?!). Då vi vaknar på morgonen är vi något stela, men är evigt tacksamma att lillan sover gott!

Ännu mer bus...

Tänk vad roligt man kan ha med en tandborste.....

Bus, bus, bus...

Far & dotter håller på och busar för det mesta. Här har det kryptävling på gång. Agnes tycker det är så kul då vi kommer ner på hennes nivå-golvet!!!

Åker snålskjuts!

Visst är de söta de små liven...!?! Kan man inte gå än så ser man till att få skjuts av polarn. Här är Agnes tillsamman med en liten kille på Öppna förskolan.