söndag 9 september 2007

Världens bästa Kristina!

Tack vare Kristinas gästvänlighet så slapp vi betala dyra pengar på hotell i Karlskoga. Hon lät oss sova i sitt fina hem trots att hon inte själv var hemma. Tusen tack! Då vi kom in idag på eftermiddagen för att packa ihop våra saker, så hade hon till vår stora glädje kommit hem efter sin tripp. Oj, vad roligt det var att se henne. Agnes gillade Kristina då hon direkt(vilket inte är svårt att göra) sträckte sina små armar mot henne. Hoppas vi ses snart igen!

Små öron, små hörlurar!

Igår kväll for vi vidare till Karlskoga( för övrigt min hemstad) för att idag titta då kusin Ola & vår kompis Petter körde motorcykeltävling. Oj, vilket ljud de var då de brummade igång alla hojar. Som tur var accepterade lillan att ha hörlurar på sig & jag tror hon hade skoj på Gelleråsens mototrstadium.

Hon hittade även en liten kompis som också fick ha sina små fina hörlurar på sig.

Agnes fått en ny kompis!

Helgen började med att vi i fredags åkte upp till stugan sedan på lördagen tog vi vårt pick & pack och åkte till Örebro. Där vi träffade våra vänner Sara & Daniel & fick hälsa deras lille Edvin välkommen till världen. Vilket litet underverk, så otroligt söt han är! Han var så liten att jag knappt vågade hålla han (man glömmer så fort hur små de är i början). Tack för en mysig eftermiddag, hoppas vi ses snart igen!

Vi försökte ta ett gulligt kompiskort men både Agnes & Edvin var lite trötta, hade inte alls lust att bli fotograferade. Men de är söta ändå trots lite ledsna miner...