tisdag 31 juli 2007

Mostrarna!

I eftermiddags ställde mina systrar upp som barnvakt (de var inte svårövertalade) jag skulle nämligen klippa mig. Jag tänkte att Agnes kanske skulle bli lite ledsen då jag sa "hej då", men hon noterade inte ens att jag gick iväg. Både Karin & Anna älskar att vara mostrar & gör allt för den lilla. Även om Agnes inte ser så road ut på kortet så blev hon jätteglad då hon fick se dem idag. Efter vistelsen på stan gick vi till Svartbäcken för att hälsa på Tonys mormor & morfar. Man känner sig alltid så välkommen då man kommer dit & de blir så glada över att få träffa "mini Hasten".

Norrlandsbesök!

Hastigt & lustigt så stod min kära farbror med fru utanför dörren idag. De var på väg hem till Boliden, men ville så gärna komma förbi & träffa oss. Tyvärr ses vi allför sällan så det var verkligen kul att de kunde komma. Agnes fick så fina byxor utav dem-vi tackar & bockar! Lillan hade precis vaknat & var på ett strålande humör. Hon busade med dem båda.

Snyft!

I går var vi & sa "hej då" till familjen Svensson/Sveder. De skall flytta så långt som till Kalmar. Det känns inte alls roligt men det är tur att avståndet kan kortas ned med hjälp att telefon. Det är Mia & jag som är kompisar, vi tillbringade ett halvår ihop i Israel. Hon har hunnit få tre pojkar & på korten ser ni lilla Ludwig som är tre månader. Agnes tyckte det var så skoj att få träffa alla barnen. På vägen hem somnade hon så gott i vagnen.